LipoCryo

Lipocrioliza este o tehnologie nouă ce realizează reducerea locală a grăsimii prin intermediul unei proceduri selective, neinvazive.

Încearcă acum

  

Specificații

Dimensiuni cu stand: înălțime 100cm lungime 55cm lățime 55cm

Greutate fără stand: 12 Kg.

Greutate cu stand: 20 Kg.

Alimentare: 100-240 V / 50-60 Hz

Consum maxim: 150 W

Ecran: Ecran tactil VGA 10,4”

Sistem de operare: Windows CE.Net

Dimensiune contact unitate tratament: 17x5 cm

Max. reglare automată sistem vid: 800 mbar

Energie maximă de răcire: 150mw/cm²

Circuite de control în unitatea de tratament și cea principală cu tehnologie microcontroller RISC /

Ilustrare permanentă a crioenergiei și temperatură de siguranță minimă cu sistem de control dublu /

Răcire cu lichid

 

Cum lucrează

Un transductor special este așezat pe zona aleasă pentru a combina acțiunea vidului în vederea capturării țesutului subcutanat și tehnologia selectivă pentru a-l răci. Celulele grase (adipocite) din țesutul subcutanat (sub dermă) sunt în cea mai mare parte celule bogate în acizi grași saturați, și astfel deosebit de sensibile la acțiunea frigului și pe de altă parte, elementele adiacente precum vasele de sânge, nervii periferici, melanocitele, fibrocitele sau celuele sărace în grăsime sunt mult mai puțin sensibile la expunerea la frig. Această caracteristică rezultă în eliminarea adipocitelor fără vătămarea țesuturilor adiacente.

Procesul de eliminare al adipocitelor expuse la procesul LipoCryo este următorul: Direct prin cristalizare urmată de dizolvarea progresivă a celulelor cu eliberarea treptată a lipidelor într-un interval de 2-6 săptămâni. Indirect ca o consecință a stimulării sistemului nervos vegetativ, partea simpatică ce va induce lipoliza.

 

Care sunt beneficiile

În funcție de grosimea inițială a țesutului adipos, reducerea medie va fi între 3 și 15 mm; referitor la procentul de reducere a țesutului adipos, acesta echivalează cu 25% și 45%. Aproximativ 40% din rezultat va fi vizibil după 15 zile, dar rezultatele definitive se vor vedea după minim 6 săptămâni. În acel moment se va evalua oportunitatea unei alte ședințe.

 

Cât durează tratamentul

În funcție de grosimea țesutului adipos și reducerea dorită, vor fi necesare între 1 și 3 ședințe. Se preferă ca timpul de așteptare între 2 ședințe să fie aproximativ 45 de zile.

 

Cine este candidatul ideal pentru LipoCryo

Bărbați și femei.

LipoCryo este indicată în special pentru adipozitatea locală: candidatul ideal nu este persoana obeză ce prezintă adipozitate generală, ci cei ce vor să reducă grăsimea locală concentrată de exemplu, pe abdomen, brațe, laterale, zona lombară.

Încearcă acum

 

Ce simte pacientul înainte și după sesiune

Procedura nu este dureroasă pentru pacienți; care vor simți o tensiune ușoară în apropierea zonei tratate datorită efectului de vid, și o senzație puternică de frig  în special la începutul procedurii.

 

După ședință pot exista:

- De obicei: roșeață și amorțeala zonei tratate ce poate dura câteva ore după ședință. –

- În cazuri deosebite: hematom ușor ce se va resorbi în câteva zile. Pacientul poate reveni la activități normale fără disconfort special, imediat după ședință.

 

Cum diferă de celelalte proceduri

Sistemul Lipocryode răcire selectivă și controlată a adipocitelor rezultă în reducerea selectivă și naturală a țesutului gras, evitând experiența traumatizantă a metodelor invazive (lipoabsorbție) și prevenind riscul vătămării țesuturilor adiacente  ce poate fi provocat de utilizarea radiofrecvențelor, ultrasunetelor concentrate sau laserului.

Va rugam sa completati campurile necesare.