Durata tratamentului

Cate sesiuni de tratament sunt necesare ?

În funcție de grosimea stratului adipos și, desigur, de cît doriți să reduceți din acesta, este nevoie de la 1 la 3 sesiuni. Timpul recomandat între două sesiuni este de 45 de zile. Această pauză lungă dintre sesiuni se datorează timpului necesar pentru ca prima sesiune să-și facă simțite efectele, dar și pentru a preveni deteriorarea țesutului.

 

Încearcă acum 

 

La ce rezultate te poți aștepta?

În funcție de grosimea stratului adipos, în medie, stratul redus are între 3 și 15 mm. În termeni procentuali, aceasta reprezintă o valoare de aproximativ 25 – 45 %. Pentru ca cel puțin 40% din rezultatul intenționat să fie vizibil va trebui să așteptați o perioadă de 15 zile, însă rezultatele finale pot fi apreciate abia după o perioadă de 6 săptămâni.

 

Cât durează un tratament?

În funcție de zona tratată poate fi necesară mai mult de o singură aplicare pentru a acoperi întreaga zonă. De exemplu, pentru zona abdominală sunt necesare două aplicări, pentru colăcei este necesară o aplicare și două pentru spatele inferior. Fiecare aplicare dureaza între 20 si 30 min, în funcție de grosimea stratului adipos. Ca atare, în funcție de marimea zonei tratare și de grosimea stratului adipos, pentru o aplicare totală este necesar de la 20 la 180 de minute.

 

Ce simte pacientul în timpul tratamentului?

Procedura nu este deloc dureroasă. Pacienții vor simți simți o mică tensiune a pielii în zona tratată datorită efectului de aspirare și o senzație pronunțată de rece, în special la începutul tratamentului. Iar dupa tratament:

- De obicei: înroșirea și amorțirea zonei tratate, ce poate dura 2 ore după procedură

- excepțional de rar: a ușoară hematomă ce va fi reabsorbită în câteva zile.

 

Rezultatele sunt definitive?

Adipocitele targetate de către procedura LipoCryo vor elimina lipidele inițial, înainte de a fi absorbite în mod natural de către metabolism. Pacientul își poate relua programul normal imediat după terminarea tratamentului fără nici un fel de discomfort.

Încearcă acum

Va rugam sa completati campurile necesare.