Despre LipoCryo

Cum funcționează?

Un traductor special este poziționat pe zona selectată unde va acționa prin aspirarea zonei (creerea unui vacuum) și prin cryogenizarea țesutului adipos (~ temperaturi de 10ºC). Celulele adipoase (adipocitele) din țesutul subcutanal (sub dermă) sunt celule saturate de către acizii grași și, ca atare, sunt mult mai susceptibile expunerii la rece. Alte elemente expuse cum ar fi venele, nervi periferici, melanocite, fibrocite sau celule cu un grad scazut de grăsime sunt mult mai puțin sensibile expunerii la rece. Această particularitate face ca adipocitele să fie ușor de targetat și eliminat, fără a afecta țesutul înconjurător.

 

Cum sunt eliminate celulele grase?

Procesul de eliminare ale adipocitelor se desfășoară după cum urmează:

- direct, prin cristalizare, urmat de către apoptoză și dizolvarea celulei cu emisii graduale de lipide în decursul unei perioade cuprinse între 2 si 6 săptămâni.
- indirect, ca o consecință a sistemului nervos simpatetic care prin stimulare va induce lipoliza.

Încearcă acum

 

Precedente

Tehnica LipoCryo a fost descoperită datorită unor observații bine documentate:

- O necroză a celulelor adipoase a putut fi observată la infanți și este bine documentată (popsicle paniculitis).
- Inflamarea țesutilui adipos din zona bucala (obraji) în urma unui contact prelungit cu mâncăruri congelate (înghețată) a putut fi observată la copii.
- Atacul țesutului adipos la femei în urma sesiunilor de călărit, în timp ce purtau pantaloni strâmți (equestrian paniculitis).

 

Tratamentul LipoCryo – evoluție în timp

 


 

Va rugam sa completati campurile necesare.