Procesul detaliat de eliminare a adipocitelor prin răcire controlată

Precedente

Prin analizarea unor observații binecunoscute, s-a putut deduce faptul că țesutul adipos este sensibil în mod deosebit la expunerea la frig și la vătămare:
- Necroza grăsimii indusă de frig a fost documentată la sugari (popsicle paniculitis).
- Inflamarea țesutului gras bucal după contact prelungit cu alimente înghețate (înghețată)la copii.
- Deteriorarea țesutului ele de contact ale femeilor ce călăreau cu pantaloni strâmți în zone reci (paniculitis ecvestru).

 

Înainte de ședință

Procesul pas cu pas LipoCryo răcește țesutul adipos (adică extrage căldura din țesutul adipos) prin intermediul unei proceduri selective și controlate pentru a obține o temperatură la nivelul adipocitelor de sub 10ºC într-un interval specificat.

 

Procesul pas cu pas

LipoCryo răcește țesutul adipos (adică extrage căldura din țesutul adipos) prin intermediul unei proceduri selective și controlate pentru a obține o temperatură la nivelul adipocitelor de sub 10ºC într-un interval specificat.

 

2 zile- În 2 zile, debutul procesului inflamator.  
- Într-o săptămână, dezvoltarea unui panniculitis lobular intens.

15 zileProcesul inflamator maxim va apărea la aproximativ 15 zile după ședință, când adipocitele vor fi înconjurate de histiocite, limfocite și alte celule mononucleice. În acest moment, adipocitele trec prin procesul de reducere progresivă precum și scăderea dimensiunilor.

30 zileÎntre 15 și 30 de zile, inflamația va tranziționa spre un proces fagocitic: macrofagele încep să se dezvolte și să digere adipocitele apoptotice pentru a facilita eliminarea progresivă a acestora din corp.

 


 Încearcă acum

Va rugam sa completati campurile necesare.